Futbol: Mercedes

Futbol: Mercedes-Benz Ege Kupası -16 Yaş Altı Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Hakan Tecimer: Saha içinde herkes görevini en iyi şekilde yaptı


MANİSA (A.A) - Mercedes-Benz Ege Kupasında Danimarkayı 4-0 yenen 16 Yaş Altı Türk Milli Takımının teknik direktörü Hakan Tecimer, Saha içinde herkes görevini en iyi şekilde yaptı dedi.
     Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Hakan Tecimer, oyuncuların, maçın başından itibaren istekli oynadıklarını söyledi.
     Tecimer, oyuncuların golü bulana kadar rakibe baskı yaparak, topun kendilerinde kalmasını sağladığını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Takım içerisinde çok iyi bir yardımlaşma var. Saha içinde herkes görevini en iyi şekilde yaptı. Zor maçtı, rakibin gol averajı avantajı vardı, bundan dolayı bizim kazanmamız gereken bir maçtı. Golü bulduktan sonra oyuncularımız biraz rahatladılar ve o istek, arzuyu maçın son dakikasına kadar yansıttılar. Finale isimlerini yazdırdılar. Finali de çok istiyorlar, arzulular.
     Geçen sene final maçında Fransa ile karşılaştıklarını ve maçı penaltı atışlarında kaybettiklerini hatırlatan Tecimer, bu yıl kazanmak istediklerini belirterek, Fakat biz bu sene penaltılara taşımadan, bu güzel oyunumuzu finale de götürmek istiyoruz dedi.
     Milli Takım oyuncusu Emirhan Aydoğan ise birlik ve beraberliğin galibiyeti getirdiğini belirterek, takım içerisindeki rekabet ve arkadaşlık ortamının iyi olduğunu söyledi.
     Aydoğan, Kazandığımız için mutluyuz, arkadaşlarımın hepsini kutluyorum. Bizi en çok tatmin eden saha içerisindeki beraberliğimiz, anlaşmamızdır. Bu skora da yansıdı. Böyle oynarsak bence kupayı alırız dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Halil Şahin
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER