Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Maçın ardından -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Tok: -"Maça çıktığımız zaman ısınma süremizi yarım saatten 10 dakikaya kadar indirebilirsek, haftaya Göztepe ile oynayacağımız maçı alır ligde kalırız"


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Ligde kendi sahasında Kartalsporu 2-0 yenen TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, "Maça çıktığımız zaman ısınma süremizi yarım saatten 10 dakikaya kadar indirebilirsek, haftaya Göztepe ile oynayacağımız maçı alır ligde kalırız" dedi.
     Tok, maçın ardından yaptığı basın toplantısında, bugün oynadıkları iyi bir oyun sonrası üç puanın sahibi olduklarını söyledi.
     Futbolcularının hiçbir şeyi problem etmeden canla başla çalıştıklarını belirten Tok, "Onların bu emekleri boşa gitmeyecek ve inşallah bu ligde kalacağız. Biz ağır idman yaptığımız için maça geç ısınıyoruz. Ben bu kadar uzun bocalayacağımızı beklemiyordum. Isındıktan sonra gerisi geldi. Fizik olarak iyi çalıştığımız için maça adapte olmamız biraz zor oluyor. Çalıştığım her kulüpte bunları yaşadım. Maça çıktığımız zaman ısınma süremizi yarım saatten 10 dakikaya kadar indirebilirsek, haftaya Göztepe ile oynayacağımız maçı alır ligde kalırız" diye konuştu.
    
     -Kartalspor cephesi-
    
     Kartalspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak da maça çok iyi hazırlandıklarını ve bugün oynanan maça kadar iyi geldiklerini dile getirdi.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından puan almayı düşündüklerini anlatan Altıparmak, şunları kaydetti:
     "Buradan alabileceğimiz bir galibiyetle son maçımız olan Karşıyaka maçına gidecektik. Orada da galip gelip ligde kalmak istiyorduk. Bugün maça çok iyi başladık. Maçın ilk yarım saatinde farklı bir skor elde edebilirdik. Bu 30 dakikalık periyotta rakibimizin hemen hemen hiçbir atağı yoktu. Geldikleri ilk atakta golü buldular. Onlar golü bulduktan sonra dirençleri arttı. Bizim gol bulmak için çabamız yetmedi. Maçın ikinci yarısı iş tamamen değişti. İyi oynayan galibiyet isteyen taraf Tavşanlı ekibiydi. Kendilerini tebrik ediyorum. İkinci golü yedikten sonra bizde bir telaş başladı ve maçı kaybettik. Tavşanlıyı tebrik ediyorum. Ne yazık ki Kartalspor takımı da küme düştü. Bundan dolayı çok üzüntülüyüz. Camiamız, taraftarlarımız ve herkesten özür dileriz."
    
     Muhabir: Selma Kocabaş - Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER