Maçın ardından

Maçın ardından -Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Kutlu: "Elazığ ekibi güzel oynayıp maçı aldı, tebrik ediyorum" -Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural: "Gol yemeden devreye girmemiz bize büyük avantaj sağladı"


MERSİN (A.A) - Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Sanica Boru Elazığsporun güzel oynayarak, maçı kazandığını belirterek, rakiplerini kutladı.
     Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçta iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ama bazı bireysel hatalar dolayısıyla istenilen sonucu alamadıklarını söyledi.
     Sanica Boru Elazığsporu tebrik eden Kutlu, "Kötü oynamadığımız bir maç. Maçın kopma anları vardı. Bu kopma anlarında doğru müdahaleleri yapamadık. Elazığspor için önemli bir maçtı. Elazığ ekibi, güzel oynayıp maçı aldı, tebrik ediyorum" dedi.
     Kaleci Orkun Uşak da son dönemde iyi oyun ortaya koymalarına rağmen galip gelemeyen taraf olduklarını hatırlatarak, Elazığ ekibi karşısında da benzer şansızlığı yaşadıklarını belirtti.
     Kimsenin hakkını yememek adına ligin son haftasına kadar ellerinden gelen en iyi mücadeleyi sürdürmeye çalışacaklarını ifade eden Uşak, "Üzerimizde bir şanssızlık var. Bir türlü bunu yenemiyoruz. Demek ki her zaman iyi oynamak yeterli gelmiyor" diye konuştu.
     Futbolculardan Tanju Kayhan ise şanssızlıktan yakınarak, tüm takım olarak yüreklerini ortaya koymalarına rağmen sonucun aleyhlerine olduğunu dile getirdi.
    
     -Sanica Boru Elazığspor cephesi-
    
     Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ofansif oynayan bir takıma karşı mücadele verdiklerini söyledi.
     Kontrataklarla galibiyet elde etmeye çalıştıklarını belirten Vural, şunları söyledi:
     "Maça baktığımızda birinci devre rakibimize hiç pozisyon vermedik. İkinci devre 88 ve 90. dakikada verdiğimiz iki pozisyon var. Maçın genelinde dikkatli, rakibine pozisyon vermeyen, kontrataklarla çıkma düşüncesinde olan anlayışımız galibiyeti getirdi. Erken bir gol bulduk. Gol yemeden devreye girmemiz bize büyük avantaj sağladı. İkinci devrede bulduğumuz ikinci gol bizi tamamen rahatlattı."
     Önlerinde iki ciddi maçın olduğunu hatırlatan Vural, "Gaziantepe gidiyoruz. Sonrasında Sivasspor bize gelecek. Zorlu maçlar bizi bekliyor. Biz her maçı, final maçı gibi oynuyoruz. Verdiğimiz emeğin karşılığı düşmek olmamalı. Onun için mücadelemizi sürdüreceğiz" değerlendirmesini yaptı.
     Sanica Boru Elazığspor futbolcularından Sinan Kaloğlu ise Mersin ekibi karşısında 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını ve galibiyet serilerini ilerleyen haftalarda da sürdürmek istediklerini kaydetti.
     Murat Kayalı da zorlu bir rakibe karşı galip geldiklerini ve bu maçın ligde kalmalarını kolaylaştırdığını vurguladı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER