Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirspor Kulübü Başkanı Serin: -"20 milyon liranın üzerinde yatırım yapan Şanlıurfaspor havlu atarken, Göztepe küme düşerken son derece mütevazi bir bütçeyle play-off yakalamak önemli bir başarıdır" -"Sü


ADANA (A.A) - Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, rakiplerine göre çok mütevazi bütçeyle play-off yakalamanın kendileri için önemli bir başarı olduğunu belirtti.
     Serin, düzenlediği basın toplantısında, görevlerini layıkıyla yapmanın huzurunu ve hedefe ulaşmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
     Mütevazi ama onurlu bir sporcu topluluğuyla uzun bir maratonu, alınlarının akıyla geride bıraktıklarını ifade eden Serin, "Alın teri ve fedakarlıklarla, camiamızın istediği ilk hedefe ulaştık" diye konuştu.
     Serin, zor bir dönemden bu noktaya geldiklerini, haklarında bazı asılsız iddialar ortaya atıldığını belirterek, şunları kaydetti:
     "20 milyon liranın üzerinde yatırım yapan Şanlıurfaspor havlu atarken, Göztepe küme düşerken son derece mütevazi bir bütçeyle play-off yakalamak önemli bir başarıdır. Futbolcu, yönetim ve taraftar bütünlüğünü sezon başında yakalayabilseydik, acaba şimdi play-offu mu kutlardık yoksa Süper Ligi mi- Parasız dedikleri Adana Demirspor kulübünün mevcut yönetimi kulübe kendi imkanlarıyla 6 milyon liraya yakın ekonomik kaynak sağlamıştır. Bize, Bu yönetim para aktarmıyor, kulübü borca sokuyor gibi iddialarla gelenler oldu. Kulübe tek para aktaran kaynağın Büyükşehir Belediyesi olduğunu söyledir ama biz belediyeden sadece 2,5 milyon liraya yakın kaynak aldık."
     Takıma tüm şehrin destek vermesi gerektiğini vurgulayan Serin, takımın Süper Lige çıkması halinde tüm kentin gurur kaynağı olacağını ve kentin marka değerinin artacağını anlattı.
     Serin, play-offa kalmaktaki en büyük payın teknik ekip ve futbolcularda olduğunu da ifade ederek, "Süper Lige çıkarsak 100 bin lira prim dağıtacağız" dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER