Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Denizlispor Teknik Direktörü Dervent: Tehlike hattından uzaklaşmak istiyoruz


DENİZLİ (A.A) - Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, ligde daha rahat bir konuma gelmek için TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından üç puan almak istediklerini söyledi.
     Dervent, yaptığı yazılı açıklamada, 10 Şubatta sahalarında oynayacakları Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının çok zorlu geçeceğini, maçın iki takım açısından da çok önemli olduğunu belirtti.
     Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının, sakat ve cezalı futbolcuların yerine forma giyecek oyuncular için de önemli bir fırsat olacağını ifade eden Dervent, şunları kaydetti:
     Takımdaki arkadaşlık bağının son derece kuvvetli oması bizim için sevindirici. Bu hafta oynayacağımız maçın taktiksel çalışmalarının yanısıra motivasyon çalışmalarını da yapıyoruz. Adana Demirspor maçında yaşadığımız travmayı atlattık. Tavşanlı Linyitspor maçından 3 puan alıp tehlike hattından uzaklaşarak, play-off potasına yaklaşmak istiyoruz.
     Öte yandan, Denizlisporda sakatlığı bulunan Hasan Demir ile Arif İsayevin yanısıra, Bajram, Malikov ve Ömer Kandemirin de kart cezalıları sebebiyle TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında oynayamayacağı bildirildi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Ali Rıza Karasu / Musa Samur
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER