Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Ankaragücü, Kartalspor maçında çıkan olaylar sonrasında verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasına itiraz edecek


ANKARA (A.A) - Ankaragücü Yönetim Kurulu, Kartalspor maçı sonrası verilen 2 maç seyircisiz oynama cezası için Tahkim Kuruluna itiraz edecek.
     Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Fatih Mert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartalspor maçında yaşanan olaylara, stada gelen Beşiktaş taraftarlarının neden olduğunu iddia ederek, Beşiktaş taraftarı, birinci dakikadan, son dakikaya kadar taraftarlarımıza küfür ederek tahrik etti. Hiçbir suçumuz olmamasına rağmen cezanın ağırı yine bize kesildi dedi.
     Mert, Kartalspor taraftarlarının da sadece takımını desteklemeye gelen, Ankaragücü seyircisini tahrik ederek, Beşiktaş taraftarına da tepki gösterdiğini belirtti.
     Mert, şunları söyledi:
     Yaşanan olayların tamamını gözlemciler gördü. Bizim taraftarımızın hiçbir suçu yok. Kulüp başkanımız da, federasyon yetkilileriyle görüşüyor. Verilen 2 maçlık seyircisiz oynama cezasının çok ağır olduğunu düşünüyoruz ve itiraz edeceğiz. Takımımızın durumu zaten ortada, taraftarımız bizim için çok önemli. Bu haksızlığın giderilmesini ve verilen cezanın kaldırılmasını istiyoruz. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız.
     Fatih Mert, daha öncede 5 maç seyircisiz oynama cezası aldıklarını hatırlatarak, Cezamızı tamamladıktan sonra kalan maçlarımızı taraftarımızla oynamak istiyoruz. Onların desteği, bizim en büyük gücümüz diyerek sözlerini tamamladı.
    
     Muhabir: Buğra Ersavaş - Mehtap Yılmaz
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER