Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: Sahamızda kazanacağımız maçlar bize şampiyonluk yolunda çok önemli katkı yapacak


KAYSERİ (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, hafta sonu sahasında yapacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.
     Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde Hacı Boydak Tesislerinde yapılan antrenman, ısınma ve koşunun ardından yarı alanda top çalışmasıyla devam etti.
     Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Özköylü, ligin zirvesindeki yerlerini korumak için çok çalıştıklarını söyledi.
     Şampiyonluk yolunda iç saha maçlarının çok önemli olduğunu dile getiren Özköylü, Ligde haftalar ilerledikçe şekillenmeler başlayacak. Bu anlamda zirvede kalabilmek için kazanmak çok önemli. Ligin bitmesine 10 maç kaldı. Bu 10 karşılaşmanın 5ini evimizde oynayacağız. Bu avantajımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. Sahamızda kazanacağımız maçlar bize şampiyonluk yolunda çok önemli katkı yapacak. Bunu başaracağımıza inancım tam çünkü biz iyi ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız diye konuştu.
     Kayseri Erciyespor, Samsunspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER