Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: Bolusporun gücüne saygı duymakla beraber, deplasmandan 3 puanla dönmek için çalışacağız


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde cumartesi günü Boluspora konuk olacak Karşıyakanın teknik direktörü Cihat Arslan, Bolusporun gücüne saygı duymakla beraber, deplasmandan 3 puanla dönmek için çalışacağız dedi.
     Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda kötü oynamamalarına rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını söyledi.
     Daha önce görev yaptığı Bolusporun ilk 6 mücadelesini sürdürdüğünü kaydeden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Rakibimizin güçlü bir kadrosu var. Hem onlar hem de bizim için zorlu geçecek bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizin gücüne saygı duymakla beraber, deplasmandan 3 puanla dönmek için çalışacağız. Geçen haftalarda bazı sorunlar yaşadık. Lig bizim için kolay geçmiyor. Herkes ligi iyi bitirmek için fedakarlık yapıyor. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar işbirliği ile takımı ayağa kaldırma mücadelemiz var. Yönetim de maddi kaynak oluşturmaya çalışıyor. Tekrardan bu yarışın içinde olur muyuz mücadelemiz var.
     Karşıyakada cezalı Şehmus Özer ve Fatih Gülün yer almayacağı Boluspor karşılaşması öncesinde sakatlıkları bulunan Mustafa Sevgi ve Sercan Türkerinin oynayacak durumda bulundukları öğrenildi.
     Yeşil-kırmızılı ekip ligin ilk devresinde rakibini 1-0 mağlup etmişti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER