Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan: İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.
     Adnan Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında Antalyada yaptıkları 10 günlük kampın çok verimli geçtiğini, ara transfer döneminde Ünyespordan Mikail Üzümcü ve Kızılcahamamspordan Emrah Bediri kadrolarına kattıklarını belirtti.
     İlk yarıda iyi oynayıp, şanssız maçlar kaybettiklerini ifade eden Erkan, şöyle konuştu:
     İkinci yarıda inşallah o şanssızlığımız olmaz, öyle ümit ediyoruz. İlk yarının son 6 maçında mağlubiyet görmedik. İkinci yarıya galibiyetle başlayıp, 6 haftalık namağlup serisini devam ettirmek istiyoruz. Bu haftaki rakibimiz Kırklarelispor tecrübeli bir takım. Muhakkak kazanmak için oynayacağız. Sakatlığı olan 1-2 oyuncumuzun iyileşmesi hem bize moral, hem de saha içinde katkı verecek. Yarından itibaren çalışmalara başlayacağız. İyi bir devre arası geçirdik.
     Uğur ve Sametin sakatlıklarının olduğunu ve tedavilerinin devam ettiğini ifade eden Erkan, Hüseyin Ateşin maça yetişme ihtimalinin olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz / Nevbahar Kabaklı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER