EGAFED seçimlerine doğru

EGAFED seçimlerine doğru -Eski KÜGİAD Başkanı Turgut, EGAFED Başkanlığına aday oldu


KÜTAHYA (A.A) - Eski Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Ahmet Volkan Turgut, Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGAFED) Başkanlığına aday oldu.
     KÜGİADdan yapılan yazılı açıklamada, EGAFED içinde önemli güce sahip olan KÜGİADın eski başkanlarından Turgutun, Uşak Genç İşadamları Derneği (Uşak GİAD) ev sahipliğinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısında, federasyon başkanlığına adaylığını açıkladığı bildirildi.
     Turgutun, adaylığını ilan ederek, Kütahyanın adını yeni bir platforma daha taşıdığı duyurulan açıklamada, şöyle denildi:
     KÜGİADın 1993 yılında yaktığı gençlik ateşi, 20 yıldan bu yana aralıksız yanmaya devam ediyor. Gerek konfederasyon gerekse federasyon bazında Kütahyalı gençlerin önemli noktalara gelmesi, Kütahyaya ayrı bir gurur yaşatıyor. Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanlığını Kütahyalı iş adamı Erkan Güral yaparken, KÜGİAD da yıllardır EGAFED bünyesinde önemli görevleri üstleniyordu. Turgutun EGAFED Başkanlığına adaylığını açıklaması ise yeni bir aşamanın başlangıcı oldu.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber EGAFED seçimlerine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER