Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Çankırıspor Teknik Direktörü Yılmaz: -Devreyi ilk beşin içerisinde bitirmek istiyoruz


ÇANKIRI (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, devreyi ilk beşin içerisinde bitirmek istediklerini söyledi.
     Yılmaz, Ballıca Mevkisi sentetik sahada sürdürdükleri antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu Bandırmaspor karşısında çok net pozisyonlar yakalamalarına rağmen, şansızlık sonucu bunları gole çeviremediklerini belirterek, karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıklarını kaydetti.
     Takımın eksiklerini gidererek, kazanmaya devam etmek istediklerini belirten Yılmaz, Takımımız Bandırmaspor karşısında oyunsal anlamda hatalarının olmasına rağmen iyi oyun çıkarttı. Beraberlikten sonra taraftarın da desteğiyle oyuncularımız motive oldu ifadesini kullandı.
     Hatalarının üzerinde çok çalışıp düzeltmenin yoluna gideceklerini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:
     Oyunsal anlamda futbolcuların coşkusu çok önemli. Bunu görüyoruz. Bunu veriyorlar. Elbette iç sahada kazanmamız lazım. Geriden gelerek skor yapmak önemliydi. Bunu sağladılar galibiyet golü de gelebilirdi ama olmadı. Bundan sonraki maçlarda başarılı sonuçlar alacağız. Bu maçta rakibimizle berabere kaldık. Bundan sonraki maçı deplasmanda kazanarak telafi edebiliriz. Devreyi ilk beşin içerisinde bitirmek istiyoruz. Devre arasında iyi bir hazırlık dönemiyle daha da yukarıyı kovalamak istiyoruz.
    
     -Küçük şehrin büyük takımı olmak istiyoruz-
    
     Takımın coşkusunun artararak devam etmesini şehrin coşkusuyla orantılı bulduğunu ifade eden Yılmaz, Çok fazla desteğe ve seyirciye ihtiyacımız var. Şehrin ileri gelenlerinden destek istiyoruz. Biz küçük bir şehrin büyük bir takımı olmak istiyoruz. Bu hedefte herkesin takıma yardım etmesi lazım. Biz Çankırıspor taraftarının mutlu olması için çalışıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER