Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bandırmaspor Teknik Direktörü Avcı: Savunmadaki hatalarımız, rakibimizin gollerini getirdi


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporun teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, sahalarında oynadıkları Tepecikspor maçında savunmadaki hatalarının, rakibin gollerini getirdiğini söyledi.
     Avcı, sezon başından bu yana savunmanın arkasına atılan toplarda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, bu maçta da yine bu şekilde golleri filelerinde gördüklerini kaydetti. Maçın ilk yarısını 1-0 önde bitirdiklerini anımsatan Avcı, İlk yarıda girdiğimiz diğer pozisyonları değerlendirebilsek, ilk 45 dakikayı 3-0 hatta 4-0 önde kapatabilirdik. İkinci yarının hemen başında iki mutlak gol pozisyonunu daha gole çeviremedik. Daha sonra savunmadaki hatalarımız, rakibimizin gollerini getirdi. Bu arada Serdar Samatyalının kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kalmamız da yenilgimizi hazırladı diye konuştu.
     Ligin devre arasında takımlarına 3-4 yeni oyuncu transfer edeceklerine dikkati çeken Avcı, Önümüzde daha çok maç var. Şampiyonluk mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz dedi.
     Futbolcuları Sezai Demircan ile yollarını ayırmadıklarını da belirten Avcı, Ancak Sezai ile yaptığımız görüşmede, kendisinden, sezon başından bu yana istediğimiz verimi alamadığımızı belirttik. Ailevi sorunları bulunan bu futbolcumuzla bir süre sonra yeniden masaya oturarak, son kararı vereceğiz ifadelerini kullandı.
    
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER