Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -Oyunun geneline bakacak olursak 1 puan aldık demek daha doğru


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, 3-3 berabere kaldıkları Denizli Belediyespor maçıyla ilgili, 2 puan kaybettik, ama oyunun geneline bakacak olursak 1 puanı aldık demek daha doğru dedi.
     Bulut, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, Denizli Belediyesporun boş bir takım olmadığını belirterek, Tabii ki 3 puanla ayrılmak isterdik. İlk golü bulduktan sonra ikinciyi de bulabilsek, maç farka dahi gidebilirdi. Gereksiz fauller yaptık ve çok ucuz, yemememiz gereken goller yedik. Daha sonra Müminin attığı golle 1 puanı aldık. Oyunun geneline bakacak olursak, istediğimiz oyunu oynayamadık dedi.
     Ligde, 14 haftadır aynı kadroyla mücadele ettiklerini anlatan Bulut, Sonradan oynayan arkadaşlarımızın en büyük şanssızlığı, maç eksiklerinin olması. Yoksa onlar da iyi oyuncular. O kardeşlerimizin de suçu yok. Onlara bu şansı verme imkanımız olmadı. Canları sağ olsun. Konsantrasyon eksikliği söz konusu değil. Ama futbolda bunlar var. Rakibimiz özellikle dışarıda etkili olan bir takım. 2 puan kaybettik, ama oyunun geneline bakacak olursak 1 puanı aldık demek daha doğru diye konuştu.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER