Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tarsus İdmanyurdu Başkanı Akdağcık: 3 puan için fizik gücümüzün üstüne çıkmalıyız


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Tarsus İdmanyurdu, deplasmanda oynayacağı Ünyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.
     Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü grubun alt sıralarında mücadele eden iki takımın oyununa sahne olacak karşılaşmadan 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.
     Grupta sıkıntıya girmemek için bu zorlu deplasmandan en az 1 puan almak zorunda olduklarını belirten Akdağcık, Karadeniz maçları her zaman fizik gücü yüksek, tempolu oynanan karşılaşmalardır. Biz de 3 puan için fizik gücümüzün üstüne çıkmalıyız. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ünyespor önünde puan almak için savaşacağız dedi.
     Sezonun ikinci yarısında oynadıkları maçların çoğunda sahada iyi mücadele etmelerine rağmen oyunun karşılığını skora yansıtamadıklarını dile getiren Akdağcık, Artık puan kayıpları yaşadığımız maçlar hakkında konuşmak istemiyorum. Çünkü önümüzde zorlu bir Karadeniz deplasmanı bizleri bekliyor. Eğer bu zorlu maçta gol yollarında biraz daha dikkatli olursak, puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum diye konuştu.
     Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ise, kümede kalma mücadelesi veren Ünyesporun tehlikeli bir rakip olduğunu ifade etti.
     Uzun süreden beri galibiyete hasret olduklarını belirten Dinçbudak, Bu hasretliğin bitmesi için pazar günü zorlu bir deplasman maçı bizi bekliyor. İki takım arasındaki maça haftanın en önemli karşılaşması olarak bakıyoruz dedi.
     Dinçbudak, Üneyspor maçı için Cumartesi günü yola çıkacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER