Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy: -Amacımız her maçta olduğu gibi Balıkesirspor maçında da kazanmak için mücadele etmek


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Namık Altunsoy, Amacımız her maçta olduğu gibi Balıkesirspor maçında da kazanmak için mücadele etmek dedi.
     Altunsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz pazar günü kendi sahalarında oynadıkları Yeni Malatyaspor maçını kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.
     Yeni Malatyaspor karşısında öne geçmelerine rağmen yedikleri basit bir golle maçın berabere bittiğini anımsatan Altunsoy, Golü yedikten sonra galibiyet golü için yüklendik ama olmadı. Gol gelmeyince de maçtaki diğer hedefimiz olan beraberlik için son 10 dakikada orta sahamızı güçlendirecek oyuncu değişiklikleri yaptık. Yeni Malatyaspor da bu ligin iddialı ve deneyimli takımlarından birisidir, bu da göz ardı edilmemelidir diye konuştu.
     Bu hafta sonu deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya geleceklerini söyleyen Altunsoy, Balıkesirspor son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk yolunda takipçileri ile arasındaki puan farkını açtı. Onun için Balıkesir maçına çok sıkı bir şekilde hazırlanmaya başladık. Amacımız her maçta olduğu gibi Balıkesirspor maçında da kazanmak için mücadele etmek ifadelerini kullandı.
     Altunsoy, takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığını, Tokatsporun birlik ve beraberlik içinde Balıkesirspor maçına hazırlandığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER