Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy: -Denizli Belediyesporu Tokattan puansız göndereceğiz


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Namık Altunsoy, Denizli Belediyesporu Tokattan puansız göndereceğiz dedi.
     Bordo-beyazlı ekip, hafta sonu oynayacakları Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını Gaziosmanpaşa Stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Teknik direktör Namık Altunsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli Belediyesporu yaralı bir aslana benzeterek, rakiplerinin kendi sahasında Kızılcahamamspora mağlup olduğunu anımsattı.
     Denizli Belediyesporun Tokata yaralı bir aslan olarak geleceğini söyleyen Altunsoy, Denizli Belediyespor, ligin alttan 2. sırasına yerleşti. Şimdi Tokattan alacakları her puan onların işine gelir. Yani ciddi bir savunma yapacaklarını bekliyoruz. Yapmaları gerektiğini düşünüyoruz şeklinde konuştu.
     Maçı önemsediklerini vurgulayan Altunsoy, şunları kaydetti:
     Hedefimiz doğrultusunda da önemsemek zorundayız. Fikstürü incelediğimizde Kızılcahamam bay geçiyor. Alanya ile Yeni Malatya kendi arasında oynuyor. Oradan çıkacak her sonuç biz galip geldiğimizde bize yarar. Yani böyle bir haftayı karlı kapatmak istiyoruz. Bütün hedefimiz bunun üzerine. Buradan alacağımız üç puan ilerisi için bize kredi sağlayacaktır. Denizli Belediyesporu Tokattan puansız göndereceğiz. Hedefimiz şampiyonluktu ama şampiyonluk olmasa bile en azından play-offlara kalarak takımımıza bu sevinci yaşatmak istiyoruz, bunu yapacak da gücümüz var.
     Namık Altunsoy, takımda Ozan Solak ve Furkan Özyurtun sakatlıklarının olduğunu belirterek, durumlarının maç günü belli olacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER