Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Turan: -"Çamlıdere Şekerspor maçını kazanırsak ligi alt sıralardan kurtulmuş olarak bitirebiliriz"


KONYA (A.A) - Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Zafer Turan, Çamlıdere Şekerspor maçını kazanmaları halinde, ligi alt sıralardan kurtulmuş olarak bitirebileceklerini söyledi.
     Ligin 30. haftasında deplasmanda Çamlıdere Şekerspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukluspor hazırlıklarını sürdürüyor.
     Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Zafer Turan gözetiminde düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda dar alanda taktik çalışıldı.
     Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İskenderun Demirçelikspor ve Ofspor maçında son dakikalarda yedikleri gollerle galibiyeti kaçırdıklarını anımsattı.
     Hafta sonu İnegölspor ile kendi evlerinde berabere kaldıklarını anımsatan Turan, "Bu maçları alsaydık şu an daha farklı yerleri düşünebilirdik ama geçmişi bir yana bırakmalıyız. Bir gerçek var ki puantajda tehlikeli durumdayız. Çamlıdere Şekerspor maçını kazanırsak ligi alt sıralardan kurtulmuş olarak bitirebiliriz. Tersi olursa o çukurun, kötü durumun içine düşebiliriz" diye konuştu.
     Turan, çıkışlarını ciddi avantaj gördüklerini, bunu devam ettirecek güce de sahip olduklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER