Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Alanyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Altay maçı hazırlıklarını tamamladı


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Alanyaspor, ligin 31. haftasında deplasmanda yapacağı Altay maçı hazırlıklarını tamamladı.
     Turuncu-yeşilli futbolcular, Zimbitlik Antrenman Sahasında teknik direktör Erkan Sözeri yönetimindeki antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından gruplara ayrılarak şut çalışması yaptı. Çalışmaya tüm futbolcular katıldı.
     Sözeri, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, antrenmanlarda futbolcularının kondisyon ve motivasyonundan memnun olduğunu söyledi.
     Altay maçı için yarın İzmire gideceklerini belirten Sözeri, "Alanyaspor ile çıktığım ilk maçta başarılı bir sonuç aldık. Hedefimiz kalan maçlarını da kazanmak" dedi.
     Öte yandan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, doğum gününü yöneticiler ve futbolcularla kutladı. Çavuşoğluna tüm oyuncuların imzaladığı forma hediye edildi. Çavuşoğlu, doğum gününde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, "Benim için en güzel doğum günü hediyesi Altay galibiyeti olacaktır" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER