Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Aydınspor 1923 Başkanı Akşit: Belediyelerin profesyonel kulüplere yardım yapmasının mümkün olmadığını dahi bilmeyen reyting kurnazlarını, Aydınspor 1923 yönetimi ve camiamız olarak şiddetle kınıyoruz


AYDIN (A.A) - Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Hulusi Akşit, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun önderliğinde başlatılan girişimle kulübe sağlanan maddi desteğe ilişkin olarak, bu kaynağın belediye bütçesinden değil, işadamlarının bağışlarıyla sağlandığını belirterek, Belediyelerin profesyonel kulüplere yardım yapmasının mümkün olmadığını dahi bilmeyen reyting kurnazlarını, Aydınspor 1923 yönetimi ve camiamız olarak şiddetle kınıyoruz dedi.
     Akşit, yaptığı yazılı açıklamada, ligde lider konumda bulunan ve hedeflerine emin adımlarla ilerleyen takıma, kentin valisi ve belediye başkanı başta olmak üzere tüm dinamiklerin destek olmak için çaba gösterdiğini ifade etti.
     Bir süre önce bu çerçevede Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun önderliğinde kulübe maddi katkı sağlamak amacıyla başlatılan girişime, şehrin müstesna firmalarının gönüllük esasıyla katkı sağladığını dile getiren Akşit, şunları kaydetti:
     Son günlerde Aydınspor 1923 üzerinden ucuz bir oyun sergilenmeye çalışılmaktadır. Bir internet sitesinde yer alan haberde belediye aracılığıyla şehrin müstesna firmaları tarafından, tamamen gönüllülük esasına dayanarak yaratılan kaynak, sanki belediye kasasından çıkmış gibi gösterilip Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlunun hedef gösterilmeye çalışılmasını hayretler içinde izliyoruz. Belediyelerin profesyonel kulüplere yardım yapmasının mümkün olmadığını dahi bilmeyen reyting kurnazlarını, Aydınspor 1923 yönetimi ve camiamız olarak şiddetle kınıyoruz.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Tolga Albay
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER