Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: Yeni bir takımın henüz ilk sezonunda bu noktaya ulaşması tatmin edici bir sonuç


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta ilk devreyi 40 puanla ikinci sırada tamamlayan Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Yeni bir takımın henüz ilk sezonunda bu noktaya ulaşması tatmin edici bir sonuç dedi.
     Eroğlu, yaptığı açıklamada ligin ilk devresinde maç başına 2,35 puan ve 2,05 gol ortalaması yakaladıklarını belirtti.
     Türkiye liglerinin en az gol yiyen takımı olduklarına dikkat çeken Eroğlu, 16 hafta boyunca namağlup unvanımızı koruduk. Yeni bir takımın, henüz ilk sezonunda bu noktaya ulaşması tatmin edici bir sonuç. Bunda oyuncuların çalışma isteği ve takım ruhuna uygun hareketleri önemli rol oynadı. Ancak ikinci yarıda daha yüksek bir ortalamaya ulaşmayı hedefliyoruz dedi.
     İkinci devre bambaşka bir lig oynanacağını kaydeden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Ağır kış şartlarının da devrede olacağı bu bölümde sıralama çok değişecektir. Biz, sadece maratonun ilk etabını istediğimiz noktada tamamladık ancak yarış bence daha yeni başlıyor. Gümüşhanespor maçı kazanmamız gereken ve çok da iyi başladığımız bir müsabakaydı. Oyunun henüz başında direkten dönen topumuz ve kaçırdığımız pozisyonlardan sonra ikinci yarıda gelen iki gol dengemizi bozdu. Namağlup unvanımızı tabii ki bir gün kaybedecektik ancak bunun bu maça rast gelmesini istemezdim.
     İkinci yarı hazırlıklarına 28 Aralıkta Kuşadasında başlayacak kırmızı-lacivertli ekip, 31 Aralık ve 1 Ocakta yeni yıl izni yaptıktan sonra çalışmalarını sürdürecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER