Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Tekirova Belediyespor, Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu ile yollarını ayırdı -Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Üras: -Ekmeğini yediği yere kimsenin ihanet etmeye hakkı yok


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor yönetimi, teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu ile yollarını ayırdı.
     Hafta sonu sahasında ligin alt sıralarında yer alan Bergama Belediyespora 2-1 yenilen Tekirova Belediyesporda teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu ile yolların ayrılmasına karar verildi.
     Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras, gazetecilere yaptığı açıklamada, küme düşme hattındaki Bergama Belediyesipora kaybedilen 3 puanın çok önemli olduğunu, kaybedilen 3 puanın telafisi için çalışılması gerektiğini söyledi.
     Herşeye rağmen play-off ve 2. Lig iddialarını sürdürdüklerini ifade eden Üras, şöyle konuştu:
     Deplasmanda kazandığımız bir takımı sahamızda yenmememiz için hiçbir neden yoktu. Maç esnasında eski ve yeni hocalarımızın saha içindeki tutum ve davranışları kabul edilemez bir durumdu. Yaşanılan durumu ihanet olarak değerlendiriyoruz. Ekmeğini yediği yere kimsenin ihanet etmeye hakkı yok. Play-off yolumuzda çok önemli bir virajdayken başımıza gelen bu kayıp hiç iyi olmadı. Ancak telafi de edilemeyecek bir durum değil. Şimdi her zamankinden daha fazla kenetlenip takımımıza sahip çıkacağız. Kalan maçlarımızı kazanıp, hedeflediğimiz play-offa Tekirovanın adını yazdıracağız.
     Tekirova Belediyesporun hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kayseri Şekerspor maçına, takımın başında kimin çıkacağının yönetim kurulunun kararıyla belirleneceği bildirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak / Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER