Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Aydına sağ salim geldiğimiz için çok mutluyuz


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta deplasmanda Belediye Bingölsporla 2-2 berabere kalan lider Aydınspor 1923ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, Aydına sağ salim döndüğümüz için çok mutluyuz dedi.
     Dinçel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bingölde son dakikada attıkları golün ardından hakemin maçı bitirdiğini ve sahanın bir anda karıştığını, bu sırada futbolculardan Sinana darp girişiminin olduğunu, kafilenin ve Aydından gelen basın mensuplarının zırhlı iki araçla şehir dışına çıkarıldığını kaydetti.
     Yaşanan tüm bu olumsuzlulara rağmen en yakın takipçileri Dardanelsporla puan farkını 6ya çıkardıklarını söyleyen Dinçel, şöyle konuştu:
     Alınan bir puana çok sevinemedik. Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmak istemiştik. Maalesef çok kötü 2 gün geçirdik. Futbolcularım aslanlar gibi mücadele etti. Yaşanan olaylarda tüm Bingöl camiasını sorumlu tutmak yanlış olur. Ama bu olayları yaşatanların da cezasız kalmaması gerekir. Aydına sağ salim geldiğimiz için çok mutluyuz. Taraftarlarımız muhteşem bir karşılama yaptı. Artık geri sayım başladı. Bu hafta da Gebzesporu deplasmanda yenerek şampiyonluk kupasının bir ucundan tutmak istiyoruz.
     Aydınspor 1923 kafilesini dönüşte İzmir Adnan Menderes Havalimanında taraftarları karşıladı.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER