Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Kahramanlı: -Ozan İpek teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda gönderildi. İddiaların hepsi asılsızdır


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligde tutunmaya çalışan Mersin İdmanyurdunda Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Ozan İpekin teknik direktör Hakan Kutlunun verdiği rapor doğrultusunda kadro dışı bırakıldığını söyledi.
     Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde tutunabilmek için teknik direktör Kutlunun verdiği kararlara saygı duyduklarını söyledi.
     Bu kapsamda geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan maçın ardından teknik heyetin kendilerine rapor sunduğunu belirten Kahramanlı, Hafta başında 5 futbolcuyla yollarımızı ayırmıştık. Hocamızın verdiği raporda Ozanın da adı vardı ancak bazı özel durumlarından dolayı kendisiyle bir kez daha görüşmeyi planladık dedi.
     Buna rağmen İpekin takıma ve futbola yakışmayacak tutumlarından vazgeçmeyeceğini gözlemlediklerini ifade eden Kahramanlı, şöyle devam etti:
     Bunun üzerine Ozan İpek teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda gönderildi. İddiaların hepsi asılsızdır. İpekin bu gayretleri kulübe zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. Kendisinden özel isteğimiz olmadı. Biz, geldiği günden bu yana faydalı olsun istedik ama herhangi bir faydasını görmedik.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Ömer Yıldız
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER