Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Mersin İdmanyurdu, galibiyet hedefliyor -Kulüp Başkanı Kahramanlı: -Taraftarlarımızın desteğiyle Fenerbahçe maçını alacağız. Kadromuza ve hocamıza inanıy


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Mersin İdmanyurdu, hazırlıklarını sürdürdüğü Fenerbahçe maçında galibiyet hedefliyor.
     Macit Özcan Spor Kompleksindeki idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ligin ikinci yarısında Orduspor, Sivaspor ve Eskişehirspor ile karşılaştıklarını hatırlatarak, bu maçlarda da iyi performans sergilendiklerini söyledi.
     Haftasonu Fenerbahçe ile oynayacakları maçın zorlu geçeceğini bildiklerini ifade eden Kahramanlı, şunları kaydetti:
     Önümüzde zor bir maç var. Fenerbahçe ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle Fenerbahçe maçını alacağız, biz buna inanıyoruz. Kadromuza ve hocamıza inanıyoruz. Takımımız bundan sonra hem içeride, hem de dışarda puanlar alacaktır. Bundan sonra Mersin İdmanyurdu kolay bir takım olmayacak. Kolay kolay yenilmeyecek.
     Takımın ligdeki sıralamada daha iyi bir noktada olması gerektiğini dile getiren Kahramanlı, ikinci yarıda isabetli transferler yaparak, kadrolarını güçlendirdiklerini sözlerine ekledi.
    
     -Futbolcuların galibiyet isteği-
    
     Futbolcu Burhan Eşen ise Fenerbahçenin zorlu bir rakip olduğunu, ama artık rakip ayıracak zamanlarının olmadığını söyledi.
     Takım olarak ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını ifade eden Eşen, 3 maçta 5 puan aldık. Ama 3 maçtan 9 puan almamız mümkündü. Kaçırdığımız pozisyonlar, son dakikada yediğimiz goller var. Fakat bunları geride bıraktık. Bu şehir, taraftar, kitle Süper Ligde olmayı hak ediyor. Bizim için önümüzde Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçenin kötü gidişatı var. Ama bunlar önemli değil. Önemli olan kendi sahamızda, seyircimiz önünde 3 puanla maçı bitirip, biraz da rahatlamak diye konuştu.
     Futbolculardan Mehmet Yıldız ise, Fenerbahçe maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarına dikkati çekerek, şöyle konuştu:
     Büyük bir takımla oynayacağız. Zorlu bir mücadele, ama artık kendi sahamızda puan kaybetme lüksümüz yok. Alt sıralardan kurtulmak için bu maçı kazanmamız gerekiyor. 3 haftadır da iyi bir gidişimiz var. Önümüzdeki maçlarda bu daha iyi olacak. Deplasmanlardan puanla döneceğiz. Fenerbahçe maçını da kesinlikle kazanmamız gerekiyor.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER