Doğum anında bebeğin kafasının koptuğu iddiası

Doğum anında bebeğin kafasının koptuğu iddiası -Hakkari Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Özmercan: -Doğum gerçekleştiği esnada, bebeğin doğum kanalına sıkışması sonucu maalesef ölü doğum gerçekleşmiş


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Vakkas Özmercan, Hakkari Devlet Hastanesinde gerçekleşen doğum esnasında bebeğin kafasının koptuğu iddialarına ilişkin, Doğum gerçekleştiği esnada, bebeğin doğum kanalına sıkışması sonucu maalesef ölü doğum gerçekleşmiş dedi.
     Özmercan, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari Devlet Hastanesine 5 Şubatta doğum sancısı içinde gelen Ayşe Erdinin, tetkikleri yapıldıktan sonra doğumhaneye alındığını anımsattı.
     Doğum gerçekleştiği esnada bebeğin doğum kanalına sıkışması sonucu maalesef ölü doğum gerçekleşmiş diyen Özmercan, şunları kaydetti:
     Bu üzücü olay sonrası konu ile ilgili idari ve adli makamlarca gerekli inceleme başlatılmıştır. Soruşturma sonrası mağduriyetin yaşanmaması için ciddiyetle konunun takipçisi olunacaktır. Anne Ayşe Erdin halen hastanemizde tedavi görmekte olup sağlığı gayet iyi durumdadır. Olaydan duyulan derin üzüntüyle anne ve baba ve yakınlarına Allahtan sabrı cemil ve başsağlığı dilerim.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Yılmaz Kazandıoğlu
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Doğum anında bebeğin kafasının koptuğu iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER