Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Kahramanlı: Takım Antalyadaki kampın ardından daha iyi mücadele eder hale gelecek


MERSİN (A.A) - Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, takımın Antalyadaki kampın ardından daha iyi mücadele eder hale geleceğini bildirdi.
     Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta başında Antalyada kampa giren takımın, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeye çalıştığını söyledi.
     Bu kapsamda teknik direktör Hakan Kutlunun futbolcularla birebir görümeler yaptığı anlatan Kahramanlı, Hocamız hem futbolcuları ligde kalmamızın aslında çok da zor olmadığını anlatıp motive ediyor, hem de önümüzdeki hafta yapılacak Beşiktaş maçına hazırlıyor. Önümüzdeki Çarşamba günü, kafilemiz Mersinde olacak ve hazırlıklarını burada sürdürecek dedi.
     Bundan sonra çıkacakları her maçın kendileri için hayati önem taşıdığını ifade eden Kahramanlı, şöyle devam etti:
     Beşiktaş karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyoruz. Antalyadaki hazırlık çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürüyoruz. İnanıyorum ki, takım Antalyadaki kampın ardından daha iyi mücadele eder hale gelecek. Beşiktaş ve Galatasaray maçının ardından, artık genellikle düşme potasına yakın kulüplerle maç yapacağız. Bu maçlardan galip ayrılırsak ligde kalmamız mümkün. Bunun için takımdaki herkes üzerine düşeni layıkıyla yapacak.
     Mersinin hem şehir hem de kulüp olarak, Spor Toto Süper Ligi hak eden önemli takımlardan biri olduğunu dile getiren Kahramanlı, yapılan revizyonla takımdaki uyumun da daha üst seviyelere çıkacağını söyledi.
    
     -Gossonun fedakarlığı-
    
     Kahramanlı, takımla yolları ayrılan Gosso ile dün son kez toplantı yaptıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:
     Gosso dün bize gelip, Başkanım sakatlıklar nedeniyle takıma faydalı olamadım. Alacağıma dair 2 senedim var. Bunları tahsil etmek istemiyorum ve 4 haftaya kadar toparlanıp son haftalarda takıma faydalı olmak istiyorum dedi. Biz de Gossonun bu fedakarlığı karşısında yollarımızı ayırmamaya karar verdik. Yani Gosso bizim formamız altında olmaya devam edecek. Ümit ediyorum ki, 4 haftadan sonra Gosso, geride kalan haftalarda sunamadığı katkıyı, sahaya son haftalarda yansıtacaktır.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER