Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçından notlar -Beşiktaş, Çek Cumhuriyetinin Ermenistan ile yaptığı maçın ardından 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Sivoktan yoksun sahaya çıktı


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında Mersin İdman Yurduna konuk olan Beşiktaş, bu maçta Çek Cumhuriyetinin Ermenistan ile yaptığı maçın ardından 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Sivoktan yoksun olarak kadrosunu oluşturdu.
     Beşiktaşın tecrübeli çalıştırıcısı Samet Aybaba, sakatlığı bulunan Sivok ile İsmail Köybaşı ve Uğur Boralın yanı sıra Erkan Kaş, Hasan Türk, Muhammed Demirci, Mehmet Akyüz ve Sinan Kurumuşu Mersin deplasmanında kadroya almadı.
     Beşiktaşta bir süredir sakatlıkları nedeniyle kadroda yerlerini alamayan Almeida ve Niang ise sahada yerini aldı. Bu sayede uzun süredir tek forvet oynayabilen kara kartal, Mersin deplasmanında çift forvet oynama şansı yakaladı. Kart cezası biten Gökhan Süzen de kadroya katıldı.
    
     -Notlar-
    
     Karşılaşma öncesi iki takımın teknik direktörleri Hakan Kutlu ve Samet Aybaba, sahaya çıkış tünelinin önünde bir süre sohbet ederek, birbirlerine başarı dileklerini iletti.
     Beşiktaş taraftarları, takımlarını Mersin deplasmanında yalnız bırakmadı. Misafir seyirci tribünündeki çok sayıda taraftar, kara kartal flama ve atkılarıyla takımlarını destekledi.
     Mersinin ev sahipliği yapmaya hazırlandığı 2013 Akdeniz Oyunlarının maskotu Karetta saha çevresinde dolaşarak tribünleri selamladı.
     İki takım futbolcuları sahaya Kanserden korkma, geç kalmaktan kork yazılı pankartı taşıyarak çıktı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER