Gakgoşların yüzü deplasmanda güldü

Gakgoşların yüzü deplasmanda güldü -Kardemir Karabüksporu deplasmanda mağlup eden Elazığ ekibi, bu sezonki ikinci dış saha galibiyetine imza attı


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Kardemir Karabüksporu 1-0 mağlup eden Sanica Boru Elazığspor, bu sezonki ikinci dış saha galibiyetine imza attı.
     Ligdeki ilk galibiyetini 10. haftada deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 2-1lik skorla alan Elazığ ekibi, ikinci galibiyetini de Karabük deplasmanında elde etti.
     Kardemir Karabüksporu 1-0 yenerek puanını 12ye yükselten Elazığ temsilcisi, puan cetvelinde de bir basamak üste çıktı. Ligin 3. haftasından itibaren 18. sırada bulunan Elazığ temsilcisi, Kardemir Karabükspor galibiyetiyle, 11 puanlı Akhisar Belediyesporu geride bırakarak 17. sıraya yerleşti.
    
     -Deplasmanda 8, iç sahada 4 puan topladı-
    
     Elazığspor, ligde 14 maçta topladığı 12 puanın 8ini deplasmanda kazandı. Deplasmanda yaptığı 7 maçın 2sinden galibiyetle, 2sinden beraberlikle, 3ünden mağlubiyetle ayrılan Elazığspor, iç sahada ise 7 maçta galibiyet sevinci yaşayamadı. İç sahada 4 beraberlik elde eden Elazığ ekibi, 3 maçtan ise yenik ayrıldı.
     Geride kalan 14 maçta rakip fileleri 9 kez havalandıran Elazığ temsilcisi, kalesinde ise 24 gole engel olamadı. Deplasmanda 6 gol atan Sanica Boru Elazığspor, dış sahada 13 gol yedi.
     Elazığ Atatürk Stadındaki onarım çalışmaları nedeniyle iç sahadaki ilk 3 maçını Elazığ dışında oynayan Gakgoşlar, Fenerbahçe ile İzmirde ve Bursaspor ile Ankarada 1-1 berabere kalmış, İzmirde Kasımpaşaya da 3-0 mağlup olmuştu.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Gakgoşların yüzü deplasmanda güldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER