Fotbol: Ziraat Türkiye Kupası

Fotbol: Ziraat Türkiye Kupası -Bursaspor, Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı


BURSA (A.A) - Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Salı günü deplasmanda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile yapacağı maçın hazırılıklarına İzmirde başladı.
     Spor Toto Süper Ligde 2-0 geriye düştüğü Akhisar Belediyespor maçında, sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Bursaspor, Nazilli Belediyespor maçı için ilk çalışmasını teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde İzmirsporun İnciraltı Tesislerinde yaptı.
     Isınma koşularıyla başlayan idman, 30 dakika süren tempolu koşularla devam etti. Dün oynanan Akhisar Belediyespor müsabakasında forma giyen oyuncular, koşunun ardından açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.
     Antrenmana izinli olarak ülkesine giden kaleci Scott Carson dışında 22 futbolcu katıldı.
     Yeşil-beyazlı ekip, bu gece İzmirde konakladıktan sonra Nazilli Belediyespor maçı için yarın Nazilliye gidecek ve son çalışmasını burada yapacak.
    
     -Yenik duruma düşmesine rağmen puan çıkardı-
    
     Akhisar Belediyespor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen Sestak ve Serkan Yalçının kendi kalesine attığı gollerle sahadan 1 puanla ayrılan Bursaspor, ligde bu sezon ilk golü kalesinde gördüğü 7 maçın 4ünde sahadan puan çıkarmayı başardı.
     Bu 7 maçta, 1 galibiyet, 3 beraberlik alan yeşil-beyazlı ekip, daha önce ilk golü kalesinde gördüğü Kardemir Karabükspor maçında da rakibini 4-1 mağlup etmişti.
     Sanica Boru Elazığspor (1-1), Gaziantespor (1-1) ve Akhisar Belediyespor (2-2) karşısında sahadan 1er puanla ayrılan Bursaspor, İStanbul Büyükşehir Belediyespor (0-1), Galatasaray (2-3) ve Kasımpaşaya (1-2) mağlup olmuştu.
     Yeşil-beyazlı ekip ligde ilk yarının son üç maçında Orduspor, Eskişehirspor (D) ve Gençlerbirliği ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Fotbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER