Galatasaray taraftarları TFFyi protesto etti

Galatasaray taraftarları TFFyi protesto etti -TFF İzmir Bölge Müdürlüğü binası önünde açıklama yapan UltrAslan grubu federasyon başkanı Demiröreni istifaya çağırdı


İZMİR (A.A) - İzmirde Galatasaray taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından teknik direktör Fatih Terime verilen 9 maçlık ceza sonrası protesto yürüyüşü yaptı.
     UltrAslanın organize ettiği protesto gösterisi için Alsancak Gündoğdu meydanında toplanan grup, Bayraklıdaki federasyon binasına yürüdü.
     Federasyon binası önünde grup adına açıklama yapan UltrAslan Yurtiçi ve İzmir Koordinatörü Ulaş Bayam, kural koyucu ve uygulayıcıların adaletsiz ve çifte standartlı bir sistem oluşturduklarını öne sürdü.
     Bayam, şunları söyledi:
     "Galatasaray taraftarları olarak sadece takımımıza yapılan haksız müdahalelere tepki için değil, tüm takımlara ilkeli ve çifte standarttan uzak bir yönetim anlayışı talebi için, Demirören Federasyonunun skandallarına artık dur demek için toplandık.
     Son olarak Mersin İ.Y. maçında hakemin art niyetli kararları sonunda hocamız daha fazla dayanamamış ve sahanın ortasında isyanını dile getirmiştir. Eskişehirde gerek saha içerisinde gerek maç sonunda yayıncı kuruluşa verdiği demeçlerle saldıranlara, sadece açıklamaları için 1 maç ceza verip onun da iptalini sağlayan PFDK ve Tahkim, benzer eylemlerde bulunan Fatih Terime ise çifte standart göstermekten geri durmamış ve 9 maç gibi rekor sayılabilecek bir ceza ön görmüştür.
     Demirören yönetimine ve futbol yönetimindeki tüm söz sahiplerine sesleniyoruz: Kişiler ile kurumlar ayrılsın, bu süreç Demirören ekibinin TFFden tasfiyesiyle başlasın."
     Federasyon aleyhine slogan atan ve Demiröreni istifaya davet eden grup, daha sonra dağıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Galatasaray taraftarları TFFyi protesto etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER