GATABın altyapı çalışmaları

GATABın altyapı çalışmaları -GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Üras: -Birlik olarak altyapı ve kanalizasyon sistemimizi sağlam yapılandırıyoruz. Kemerin geleceği için çalışıyoruz


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizm Altyapı Birliği (GATAB) Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Kemer bölgesinin altyapısının korunması ve olası sıkıntıların yaşanmaması için vatandaşlara uyarılarda bulunarak, Birlik olarak altyapı ve kanalizasyon sistemimizi sağlam yapılandırıyoruz. Kemerin geleceği için çalışıyoruz dedi.
     Yusuf Üras, yaptığı açıklamada, altyapı çalışmalarına önemli miktarlarda kaynak aktarıldığını belirterek, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının kimileri tarafından çöp kutusu gibi algılandığını, ancak kanalizasyon atıklarının çöp olarak değerlendirilemeyeceğini söyledi.
     Bazı vatandaşların altyapı hatlarına sistemin çalışmasını engelleyen katı atıklar attığını, bunun da hatların tıkanmasına ve arıza oluşmasına neden olduğunu kaydeden Üras, vatandaşların altyapı sisteminin çalışmasını engelleyen atıkları atmamaları noktasında daha duyarlı olmaları gerektiğini dile getirdi.
     GATABın sorumluluk alanında üzerine düşen tüm görevleri eksiksiz yerine getirdiğini bildiren Üras, Birlik olarak altyapı ve kanalizasyon sistemimizi sağlam yapılandırıyoruz. Kemerin geleceği için çalışıyoruz. Bu sistemi ve yapılan hizmetleri korumak hepimizin vatandaşlık görevidir. Yaşam standardımızı korumak ve kalitemizi artırmak için daha duyarlı davranmak her Kemerlinin vazifesidir. Kanalizasyonların taşmasına hep beraber engel olalım diye konuştu.
     Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarına atılan çöplerin, kanal ve yağmur suyu hatlarında suyun akışını engelleyerek hatların tıkanmasına ve arızalanmasına neden olduğunu anlatan Üras, Tıkanan kanalizasyon hatları taşarak halk sağlığını tehdit ediyor. Aynı zamanda atılan çöplerden doğan zararın giderilmesinin de kuruma ciddi bir maddi yük getiriyor. Ekiplerimiz 24 saat ara vermeden bu hatları açmaya çalışıyor. Bunun için pahalı ekipmanlar kullanıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber GATABın altyapı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER