Kadir

Kadir-Derden tanışma ve kaynaşma toplantısı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Eğitim Gönüllüleri Derneği (Kadir-Der) tarafından tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlendi.
     Bahçesaray Tesislerinde düzenlenen toplantıda, Kadirli MYO Müdürü Yard. Doç. Tuğrul Talaslıoğlu, Kadirlide eğitim alanında herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini belirterek, Kadirli için faydalı çalışmalar yapılması yönünde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu söyledi.
     Talaslıoğlu, kendilerine yönelik düzenlenen böyle bir etkinliğe katılmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Kadirli Eğitim Gönüllüleri Derneğine çalışmalarında başarılar diledi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat ise sıkıntıların birlikte ve paylaştıkça çözüleceğini anımsatarak, Devlet ile vatandaşın ortak hareket etmesi gerektiğini, daha önceleri meydana gelen engellerin ortadan kalktığına dikkat çekti.
     Canbolat, gençlere sahip çıkılması halinde gelecekten kaygı duyulmayacağını ve bu bağlamda hizmet edenlere hizmetçilik etmenin yerinde olacağını ifade ederek, Kadir-Der gönüllü olarak eğitime gönül vermiş kişilerden oluştuğu için onlara faaliyetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim. Kadirli MYOnun değerli eğitimcilerini ve idaresini bizimle bir araya getirip kaynaştıran Kadir-Der yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim dedi.
     Toplantının amacının Meslek Yüksekokulu idaresi ve eğitim kadrosu ile bir araya gelmek ve kaynaşmak olduğunu söyleyen Kadir-Der Başkanı Osman Ziyan da, dernek olarak amaçlarının ilçede eğitim adına olumlu şeyler yapmak ve ortak hareket etmek olduğunu belirterek, Hepimiz Kadirlinin adını eğitim alanında başarısını yükseltmeye çalışıyoruz. Davetimizi kırmayarak buraya gelen Kadirli MYO kadrosuna teşekkür ediyorum dedi.
     Kadirlinin eğitimdeki geleceği ve yapılması gerekenler konusunda görüşlerin dile getirildiği toplantıya toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, Kadirli MYO Müdürü Yard. Doç. Tuğrul Talaslıoğlu, Aktif A.Ş Genel Müdürü Ali Turhal, MYO Müdür Yardımcıları Kadir Yiğit ve Tamer Atcıoğlu ile birlikte MYO idareci ve öğretim görevlileri katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER