GATABtan okullara yardım

GATABtan okullara yardım -GATAB Başkanı Üras: -Bizi yıldırmaya çalışanlara taviz vermeyeceğiz, hizmetlerimize devam edeceğiz


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) tarafından okullara yapılan yardımların sürüdüğü bildirildi.
     Yarı yıl tatilinde Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında bölge okullarına destek olan GATAB, öğrencilerin sıra ve sandalye ihtiyaçlarını karşılayarak, daha rahat bir ortamda eğitim almalarını sağladı.
     GATAB tarafından Çamyuvadaki Rukiye Koç İlkokulu ile Çamyuva Silkar İlkokuluna yeni sıra ve sandalyelerin teslim törenine katlan GATAB ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda asli görevlerinin dışında fark yaratan, bölgesine değer katan projelerin destekçisi olduklarını kaydetti.
     GATABın geleceği ile ilgili son günlerde kamuoyunda asılsız iddiaların yer aldığını ifade eden Üras, GATABın, belli kesimlerce kişisel çıkarları uğruna feda edilmek istendiğini ileri sürdü.
     GATABın kapanmasını istemek Kemere ihanettir diyen Üras, Kemerin her noktasında GATABın imzası var. Bunu görmek istemeyenler elbette hesap verecekler. Bugün GATAB olarak okullarımızın yanındayız, onların ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bizi yıldırmaya çalışanlara asla taviz vermeyeceğiz, hizmetlerimize devam edeceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın dedi.
     GATAB tarafından Rukiye Koç İlköğretim Okuluna 30 sıra ve 60 sandalye, Silkar İlkokuluna 100 sıra ve 200 sandalye teslim edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber GATABtan okullara yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER