GATAB, kış hazırlıklarını tamamladı

GATAB, kış hazırlıklarını tamamladı -GATAB Başkanı Üras: Vatandaşların kötü hava koşullarından en az düzeyde etkilenmesi için GATAB olarak hazırlıklarımız tamam


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, vatandaşların kötü hava koşullarından en az düzeyde etkilenmesi için GATAB olarak hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.
     Üras, yaptığı açıklamada, yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla her türlü tedbiri aldıklarını belirtti.
     Olası sel baskını ve su taşmalarına karşın mücadele çalışmalarının en küçük bir kesintiye uğramayacağını ifade eden Üras, GATABın sorumluluk alanındaki atık konteynerler, havanın fırtınalı olduğu günlerde yan yatırılarak olası trafik kazalarına engel olunacak. Büyük iş makineleri ve pis su çekme vidanjörü ile olası sel ve su taşkınlarına müdahalede gecikme yaşanmayacak dedi.
     Kış tedbirleri kapsamında birimlerinin ön çalışmalarını tamamladığını anlatan Üras, Vatandaşların kötü hava koşullarından en az düzeyde etkilenmesi için GATAB olarak hazırlıklarımız tamam. Kemerlilerin olası sıkıntılarını çözmek için, Kemer halkının sorunsuz bir kış mevsimi geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık. Can ve ve mal kaybı yaşanmaması için erken ve doğru müdahale ile kışa hazırız. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacında Alo GATABı aramaları yeterli olacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber GATAB, kış hazırlıklarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER