Gaziantepte İnsan Hakları Okulu eğitim programı

Gaziantepte İnsan Hakları Okulu eğitim programı -Mazlumder Gaziantep Şubesinin düzenlediği program, 5 Ocak-1 Şubat arasında gerçekleştirilecek


GAZİANTEP (A.A) - Mazlumder Gaziantep Şubesi, İnsan Hakları Okulu eğitim programı düzenleyecek.
     Mazlumder Gaziantep Şube Başkanı Abdurrahim Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, İnsan Hakları Okulu eğitim programının toplam 8 ders saatinden oluştuğunu ve cumartesi günleri gerçekleştirileceğini belirtti.
     Derslerin 13.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılacağını aktaran Çelik, eğitim programıyla ilgili şu bilgileri verdi:
     İnsan Hakları Okuluna, insan hakları alanında uzun vadede pratik ve teorik olarak katkı sunabilme ön niyeti yeter şart olarak aranmaktadır. Katılım 30 kişiyle sınırlıdır. Başvuruların 35 kişiden fazla olması durumunda kurayla belirlenecekler programa dahil edilecektir. Dersler Mazlumder Gaziantep Şubesinde gerçekleştirilecektir.
     Derslerin tam saatinde başlayacağını ifade eden Çelik, ders başladıktan sonra katılımın eğitmenlerin isteğine bağlı olarak gerçekleştirileceğini aktardı. Katılımcılardan sertifika alabilmeleri için derslere yüzde 80 devam zorunluluğu aranacağını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:
     Derslerin işlenişinde prensip olarak konu anlatımı, örneklendirme ve soru cevap bölümleri bulunacaktır. Ancak eğitmenlerin isteğine bağlı olarak soru cevap kısmı iptal edilebilir veya başka düzenlemelerde bulunulabilinir.
     Çelik, programa katılmak isteyenlerin kendileriyle iletişime geçmeleri gerektiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte İnsan Hakları Okulu eğitim programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER