Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Memur-Sen Düzce İl Başkanı Kılıç: -PKK, yaptığı eylemlerle gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu


DÜZCE (A.A) - Memur-Sen Düzce İl Başkanı Orhan Kılıç, PKKnın yaptığı eylemlerle gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.
     Kılıç, Gaziantepteki patlamaya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, PKKnın gerçekleştirdiği bombalı saldırıyı şiddet ve nefretle kınadı.
     Bayramda bile askerlere mayınlı tuzak kuran, Türk-Kürt ayrımı yapmadan vatandaşların canına kast eden, bebek katili, eli kanlı terör örgütünün bombalı saldırıyla halk düşmanı olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Kılıç, PKK, yaptığı eylemlerle gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu. Bundan sonra eli kanlı terör örgütüne, İyi çocuklar, genç arkadaşlar diyenlerin bir kez daha düşünmesi gerektiği inancındayım dedi.
     Terörle mücadele konusunda sağduyulu hareket edilmesi gerektiğine dikkati çeken Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı:
     Yetki ve sorumluluk sahibi kişi ve kurumlar üzerlerine düşeni hakkıyla artık yapmalıdır. Güçlü ordu, güçlü Türkiye sözleri sloganın da ötesine geçmeli, bu güç terör örgütü mensuplarının tepesine balyoz gibi inmelidir. Her eylem sonrası söylenen sözler artık icraata dönüşmeli, siyaset kurumları terörden ekmek çıkarmak yerine mücadelede işbirliği içinde olmalıdır. Hayatını kaybeden vatandaşlara ve şehitlere Allahtan rahmet, aile ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılara ve askerlere acil şifalar diliyorum.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER