Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Nizip Basketbol Takımı 3. Lige yükselme müsabakalarına katılacak


GAZİANTEP (A.A) - Nizip Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı, 3. Lige yükselme müsabakalarına katılma hakkı kazandı.
     Antrenör Volkan Aslan, 3. lige yükselme grubu müsabakalarında Ankara, Kayseri, Aksaray, Mersin ve Adana gibi illerden oluşan grupta mücadele edeceklerini belirtti.
     İlk maçlarını 3 Kasım Cumartesi günü oynayacaklarını ve Nizip Spor Salonunda Ankara Orman Spor Takımını misafir edeceklerini ifade eden Aslan, Nizipte sporu seven, spora gönül vermiş kurum ve kuruluşları basketbol takımlarını desteklemeye çağırdı.
     Takımlarının çalışmalarına haftanın 4 günü Nizip Spor Salonunda devam ettiğini ifade eden Aslan, kendilerine maddi ve manevi açıdan destek veren Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakara teşekkür etti.
    
     -Halk Eğitim Merkezinde, ücretsiz sınavlara hazırlık kursu
    
     Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, ekonomik yetersizlikleri dolayısıyla dershaneye gidemeyen öğrenciler için üniversiteye hazırlık kursu açacak.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, yaptığı açıklamada, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı içerisinde ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik Anadolu liseleri, fen liseleri ve kolejlere hazırlık kursu, lise öğrencilerine yönelik ise üniversiteye hazırlık kursu açmak için çalışma yaptıklarını belirtti.
     Kurslara ekonomik yetersizlikleri dolaylısıyla dershaneye gidemeyen öğrencilerin alınacağını ifade eden Sertpolat, kursta Nizip Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Destek Programı desteğiyle ücretsiz kaynak dağıtılacağını vurguladı.
     Sertpolat, çocuklarının kursa katılmasını isteyen ailelerin kendilerine başvurmasını istedi.
    
     -Eğitim-İş Genel Başkanı Demir, Nizip Şubesini ziyaret etti
    
     Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir, sendikanın Nizip şubesini ziyaret etti.
     Demir, Şube Başkanı Mehmet Gören ve sendika üyesi öğretmenlerle yeni eğitim ve öğretim sistemini görüştü.
     Şubeyi hem üyelerini ziyaret etmek hem de yeni eğitim sistemiyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak için ziyaret ettiğini ifade eden Demir, görüşmenin yararlı geçtiğini kaydetti.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER