Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Endüstriyel dokumacılık kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu (MYO) ve İŞKUR işbirliği ile düzenlenen endüstriyel dokumacılık kursuna katılan kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
     MYOdan yapılan açıklamaya göre, yüksekokulda 1,5 aylık teorik eğitimi alan kursiyerlerin daha sonra Merinos Halı Fabrikasında uygulamalı eğitim gördüğü belirtildi. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikaları Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Erdemoğlu ve Naci Topçuoğlu MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Civan takdim etti.
     Bu arada kursiyerlerin, Merinos Halı Fabrikasında çalışmaya hak kazandığı bildirildi.
    
     -Şahinbey Belediye futbol takımı-
    
     Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, Malatya İl Özel İdare Spor ile yaptığı maçta 0-0 berabere kaldı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gazikent Stadında oynanan maçı, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.
     Şahinbey Belediye Gençlikspor kaptanı Mehmet Yılmazın maçın 15. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kaldığı maç, golsüz beraberlikle sonuçlandı.
    
     -Şehitkamil Belediyespor-
    
     BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Kadirli Belediyesporu 1-0 mağlup etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadirli ilçe stadyumunda yapılan karşılaşmada, Şehitkamil Belediyespor, Murat Paslıyerın 60. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.
     Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Memik Vurucu, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, henüz sezon başında olduklarını ifade etti.
     Kazanılan maçların motivasyonlarını artırdığını belirten Vurucu, Galibiyete elbette ki sevineceğiz ancak vereceğimiz bir günlük dinlenmenin ardından tüm düşüncemiz ligde kalan maçlarımız olacak ifadelerini kullandı.
     Kulüp Başkanı Musa Yıldız da aldıkları galibiyetin kendileri için büyük moral olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Gaziantep / Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER