Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen, Şahinbey Belediyesini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Şahinbey Belediyesini ziyaret etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gürgen, belediyeyi ziyaret ederek, kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceledi.
     Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarın her konuşmasında Şahinbey Belediyesini örnek gösterdiğini anımsatan Gürgen, şunları kaydetti:
     "En son yerel yönetimler toplantısında da Şahinbeyi gidin görün demişti. En sonunda bana da kısmet oldu. Biz de geldik ve gördük. Tabi Gaziantepin içerisinde dönüşmesi gereken birçok yer var. Yani yapıların içerisine ve dış taraftan bakınca bile yapı diyemeyeceğimiz yerlerde insanlar yaşıyor. Ama insanlarımız artık nitelikli konutlar içerisinde yaşamayı da hak ediyor."
     Bakanlık olarak belediyelerin önünü açmak ve bu konuda yapılabilecek her şey adına destek vermek amacıyla ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Gürgen, Başkan Tahmazoğluna yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
    
     -Arabanda kaçak sigara
    
     Arabanda 2050 paket kaçak sigara ele geçirildi.
     İlçe Emniyet Amirliği ekipleri Gaziantep-Araban arası yolcu taşımacılığı yapan bir minibüsü ilçe girişinde durdurdu. Araçta yapılan aramada yolculardan Ahmet Çye ait olduğu belirlenen kolilerde 2050 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.
     Ahmet Ç hakkında yasal işlem yapıldı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek - Mahmut Bazlama
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER