Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Başkan Tahmazoğlu, Hatice Belgin Sosyal Tesisini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Beydilli Hatice Belgin Sosyal Tesisinde eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu, üniversiteye hazırlık kurslarında ücretsiz eğitim gören öğrencilerin sınıflarını gezdi. Tahmazoğlu, öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, sunulan imkanlardan faydalanmalarını istedi. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına tesisin iki katını dershaneye gidemeyen öğrencilere ayırdıklarını bildiren Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Adeta eğitim yuvası haline gelen Beydilli Hatice Belgin Sosyal Tesisinde bin 291 öğrencimize YGS, LYS ve SBS eğitimi veriliyor. Tesisimizde ayrıca 45 öğrencimiz bilgisayar eğitimi, 96 öğrencimiz İngilizce eğitimi alırken, 30 kursiyerimiz gitar, 245 öğrencimiz rehberlik, 346 kişi ise spor salonlarımızdan faydalanıyor. Toplamda 2 bin 53 kursiyerimiz tesisimizde eğitim alıyor.
     Kursiyerler de kendilerine sunulan bu imkanlardan dolayı Başkan Tahmazoğluna teşekkür etti.
    
     -Gaziantepte internet salonlarına denetim
    
     Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince internet salonlarına yönelik denetim yapıldı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, çocuk ve gençlerin ruhsal ve bedensel gelişimlerini olumsuz yönde etkileyebilecek korku ve şiddet ile müstehcen içerikli oyunlar, film ve görüntüleri engellemek amacıyla il genelinde faaliyet gösteren internet salonlarında denetim yapıldığı belirtildi.
     Açıklamada, 101 internet salonunun denetlendiği, mevzuatla ilgili kanun ve yönetmeliklere aykırı faaliyet gösteren, eksiklikleri bulunan 21 internet salonuna ise gerekli yasal işlem yapıldığı kaydedildi.
    
     -Dizde kıkırdak hastalıkları ve diz protez ameliyatları anlatılacak
    
     Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Gökhan Sever tarafından dizde kıkırdak hastalıkları ve diz protez ameliyatları anlatılacak.
     Sanko Holdingten yapılan açıklamaya göre, Opr. Dr. Sever halk arasında kireçlenme hastalığı olarak bilinen osteoartritin, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaygın olarak görüldüğünü belirtti. Sever, Kireçlenme hastalığına özellikle dizde yaygın olarak rastlanmaktadır. Bu konferansta osteoartritin sebebi, teşhisi ve tedavisi hakkında bilgiler vereceğiz ifadesini kullandı.
     Konferans, 17 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 10.00da Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde düzenlenecek.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER