Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Öğretmenler arası yüzme yarışması yapıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, öğretmenler arası yüzme yarışması düzenlendi.
     Özel Sanko Okullarından yapılan açıklamaya göre, Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan yarışmada, okulun beden eğitimi öğretmenleri il birincisi oldu.
     Yarışmada, Ali Karakuş ile Meltem Kılıçaslan 50 metre kurbağalamada, Eda Eroğlu 50 metre sırtüstünde, Gamze Çiftçi 50 metre serbestte, Enver Altun 25 metre serbestte birincilik elde etti.
     Kazanan öğretmenlere ödülleri, Gaziantep Valiliği tarafından Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü töreninde, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker tarafından verildi.
     Öğretmenlerini kutlayan Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, öğretmenlerin başarılarıyla öğrencilere model olduğunu belirtti.
    
     -Her öğretmen için bir fidan dikilecek
    
     Özel Sanko Okulları Mezunları Derneği (SANMED) Başkan ve üyeleri, Öğretmenler Günü dolayısıyla SANMED Hatıra Ormanına her öğretmen için bir fidan dikecek.
     SANMED Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, dernek hakkında bilgi verdi.
     SANMED Ormanında, Özel Sanko Okulları öğretmenleri adına birer fidan dikerek isimlerini doğaya yazacaklarını ifade eden Konukoğlu, Bizleri doğaya, çevreye, insanlığa karşı duyarlı yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür eder, Öğretmenler Gününü kutlarım. Öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır ifadelerini kullandı.
    
     -24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği
    
     Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) tarafından öğretmenler onuruna, 24 Kasım Öğretmenler Günü Balosu düzenlendi.
     Okuldan yapılan açıklamaya göre, kentte bir otelde gerçekleştirilen etkinlikte, GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, öğretmenlik mesleği hakkında bilgi verdi.
     Eğitimde en önemli unsurun öğretmenler olduğunu vurgulayan Ersoy, şunları kaydetti:
     Büyük Önderimiz Atatürk Öğretmenler, ordularımızın kazandığı zafer, siz ve sizin ordularınızın zaferi için sadece zemin hazırladı. Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam ettireceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız. Öğretmenler gelecek nesiller sizin eseriniz olacaktır! tarihi sözleriyle öğretmenlerimize son derece büyük milli bir sorumluluk yüklemiş ve öğretmenlere verdiği önemi ve duyduğu güveni veciz bir ifadeyle belirtmiştir. Öğretmen, sadece sınıfındaki öğrencilerini değil, toplumun tüm bireylerini aydınlatan, onlara yol gösteren bir lider, yaşamı boyunca örnek alınan bir rehberdir.
     Ersoy, gecenin anısına, eğitime katkı sağlayan konuklara çiçek vererek, teşekkür etti.
     Programa, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GKV Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, mütevelli ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER