Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Nurdağında gümrük kaçağı sigara


GAZİANTEP (A.A) - Nurdağı ilçesinde 7 bin 537 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
     Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolu (TAG) Nurdağı mevkisinde 42 DMH 76 plakalı otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada 7 bin 227 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
     Plakası açıklanmayan yolcu otobüsünde yapılan aramada ise M.E.L adlı kişiye ait olduğu belirtilen 310 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
     Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.
    
     -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğulundan okul ziyareti
    
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Kutlu Özmantar ve okul idarecileri tarafından karşılanan Fadıloğlu, ilk olarak okulun çevresini gezerek eksiklikleri yerinde tespit etti. Sınıfları gezen Fadıloğlu öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Fadıloğlu, şehri ilgilendiren her türlü konuyla yakından ilgilendiklerini belirtti. Haftanın belirli günlerinde okul ziyareti gerçekleştirdiğini anımsatan Fadıoğlu, şunları kaydetti:
     Belediye imkanlarıyla yapılacak eksiklikleri gidermek adına bu çalışmaları yapıyoruz. Bugün de Şehitkamil Anadolu İmam Hatip Lisesindeyiz. Burada fiziki şartlarıyla ilgili olan eksiklikleri yerinde belirledik. İnşallah bunları belediye imkanlarıyla kısa sürede gidermiş olacağız.
     Okul müdürü İbrahim Kutlu Özmantar ise desteklerinden dolayı Fadıloğluna teşekkür etti.
    
     -Öğrencilerden Suriyeli sığınmacılara destek
    
     Ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan Suriyeliler için hazırlanan komşusu açken tok yatmak bize yakışmaz adlı kampanyaya öğrenciler de destek verdi.
     Özel Sunguroğlu Lisesinden yapılan açıklamaya göre, okul öğrencileri tarafından toplanan battaniye, yorgan, halı ve ilaçlar Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şube Müdür Yardımcısı Fahrettin Güneşe teslim edildi. Güneş, dernek tarafından Suriyelilere destek amaçlı başlatılan yardım kampanyasına katkıda bulunan öğrencilere teşekkür etti.
    
    
     Muhabir: Zerin Özdilek-İzzet Mazı-Gaziantep
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER