Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, toprakları baraj suyu altında kalacak köylerin muhtarlarıyla toplantı yaptı


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, toprakları baraj suyu altında kalacak köylerin muhtarlarıyla toplantı yaptı.
     Tayyar, İslahiye Ticaret Odasının düzenlediği toplantıda, 5 yıl içerisinde baraj suları altında kalacak yaklaşık 20 bin dönüm arazi konusunda harita üzerinde muhtarlarla görüşerek, bilgi alışverişinde bulundu.
     İlerleyen aşamalarda kamulaştırma sırasında doğabilecek sıkıntıları aşmak amacıyla kurulacak bir heyetle DSİden bu konuda detaylı bilgilerin alınacağını ifade eden Tayyar, kimsenin mağdur edilmemesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydetti.
     AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erdoğanın da yer aldığı ve barajın 11,5 metre yükseltilmesi ile ilave 33 bin 400 hektar alanın sulanmasının sağlanacağı belirtilen toplantıya Akınyolu, Yesemek, Ağalarobası, Ortaklı, Şahmaran, Kazıklı, Aşağıbilenler, Yukarıbilenler ve Yeniköy muhtarları katıldı.
    
     -İslahiye Tedaş İlçe İşletme Müdürlüğüne Kaçarlar atandı
    
     Hakan Şahinin Tedaş Gaziantep Sistem İşletme Müdürlüğüne getirilmesinin ardından boşalan Tedaş İslahiye İlçe İşletme Müdürlüğüne Hayrettin Kaçarlar atandı.
     2010dan buyana Araban ve Yavuzeli Tedaş İşletme Müdürlüğünde görev yapan ve son 6 aydır İslahiye Tedaş İşletme Müdürlüğünde çalışan Kaçarlar, kaçak elektrik kullanımına karşı halkın bilinçli olmasını isteyerek, kaçak elektrik kullanımını önlemek amacıyla ekipler oluşturulduğunu belirtti.
     Kaçarlar, ayrıca İslahiyeye sorunsuz enerji vermek amacıyla kış bakımına yönelik trafo-hat bakım ve onarımı çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER