Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin: Her yönüyle yaşanılabilir bir ilçe oluşturma yolunda ilerliyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, her yönüyle yaşanılabilir bir ilçe oluşturma yolunda ilerlediklerini bildirdi.
     Öztekin, yaptığı yazılı açıklamada, Oğuzelinin ilkler ve enlerle anılmaya başladığını belirtti. Öztekin, açıklamasında şunları kaydetti:
     Modern hizmet binamız, su arıtma tesisi, sosyal donatı alanları ve yaşamsal alanda inşa edilen diğer tüm hizmetlerimiz ortak aklın ürünüdür. Belediyecilik bir ekip işidir. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, sanayici ve iş adamlarıyla örnek bir diyalog kurarak yeni hizmetler yaptık. Bütçemiz yok diye oturmadık. Olmaz denilen, yapılmaz denilen işlere imza attık. Hayırlı hizmetlerde hakta yanınızda oluyor. Oğuzeline yapılan hizmetleri bütçemizle kıyasladığınızda zaten durum anlaşılmaktadır. Amacımız, bunlarla yetinmemek ve ilçemizi Gaziantepin cazibe merkezi haline getirmektir.
    
     -Emniyetten huzur uygulaması
    
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde huzur uygulaması gerçekleştirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 15 noktada yapılan, 192 personelin katıldığı uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 2 kişi yakalandı. Uygulamalar sırasında yapılan aramalarda 25 kilogram eroin ele geçildi. 4 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
     Uygulamalar kapsamında ayrıca 4 araç trafikten men edildi ve 9 aracın sürücüsüne bin 564 TL ceza kesildi.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER