Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Sanko Koleji öğrencileri, Türkiye Münazara Şampiyonasında finale yükseldi


GAZİANTEP (A.A) - Sanko Koleji öğrencileri, Türkiye Özel Okullar Birliğince düzenlenen Türkiye Münazara Şampiyonasında finale yükseldi.
     Sankodan yapılan açıklamaya göre, daha önce Ankarada yapılan elemeleri geçen Sanko Kolejinin İstanbul Okan Üniversitesi Kampüsünde yapılan yarı finalde İtalyan Koleji, Fenerbahçe Koleji, Amerikan Robert Koleji, Galatasaray Lisesi, ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları ve Marmara Koleji ile farklı konu başlıklarında karşılaşmalar yaptı.
     Sanko Kolejinin yarı finali başarıyla geçerek finale çıktığı belirtildi.
     4 Şubatta Antalyada yapılacak finallerde Özel Sanko Kolejini, Halil Can Hidayet, Fatih Kemal Öksüzoğlu, Ahmet Murat Hatabay, Merve Sadioğlu ve Furkan Anlar temsil edecek.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, dünyadaki ve Türkiyedeki en prestijli öğrenci etkinliklerinden biri olan ve aynı zamanda uluslararası arenada birçok bürokrat ve siyasetçinin gelişim kaynağı olan münazara çalışmalarında üstün başarı gösteren öğrencilerini ve öğretmenlerini kutladı.
    
     -Oğuzelinde Hz. Peygamberin Aile Hayatı konulu konferans
    
     Oğuzeli ilçesinde Hz. Peygamberin Aile Hayatı konulu konferans düzenlendi.
     Oğuzeli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Oğuzeli Kültür ve Kongre Merkezinde (OKM) gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak katılan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar, ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
     Akpınar, Müslüman, Peygamberi örnek alan insan olmalıdır. İyi bir eş, iyi bir komşu, iyi bir anne, iyi bir baba olamadığımız sürece ben Müslümanım, sünneti tatbik ediyorum demekten haya etmeliyiz ifadelerini kullandı.
     Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ise katılımcıların Mevlit Kandilini tebrik etti.
    
     -Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Mideoğlu atandı
    
     Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Murat Ergin Mideoğlu görevine başladı.
     Mideoğlu, yaptığı açıklamada, daha önce İslahiye ilçesinde okul müdürü olarak görev yaptığını belirtti. Kendi memleketinde hizmet etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Mideoğlu, Nurdağında eğitim seviyesini yükseltmek için çaba sarf edeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan-İzzet Mazı
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER