Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Kurbanbaba Gençlik ve Kültür Merkezi açılıyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarına bağlı (GAMEK), Kurbanbaba Gençlik ve Kültür Merkezinin 12 Şubatta faaliyete geçeceği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, merkezin açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyin katılımıyla 12 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, Kurbanbaba Gençlik ve Kültür Merkezi ile daha geniş alanlara hizmet vereceklerini belirtti. İlk etapta 15 branşta eğitim verileceğini aktaran Dündar, şunları kaydetti:
     Vatandaşlarımız ister internet üzerinden isterlerse bizzat merkeze gelerek başvurularını yapabilirler. Ayrıca verilecek eğitimler ücretsizdir. Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, açılışa tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.
     Öte yandan, Kurbanbaba Gençlik ve Kültür Merkezi bünyesinde ilk etapta, bilgisayar işletmenliği, bilgisayarlı muhasebe, İngilizce, Almanca, eğitici annelik, ebru, okuma-yazma, ev mefruşatı, ev tekstili ve örtü dikimi, giyim, Antep işi, makine nakışları, tel kırma, kuaförlük-cilt bakımı ve makyaj eğitimi verilecek.
    
     -Minik öğrencilerin gösterisi
    
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisinde anaokulu öğrencilerinin enerji tasarrufu ile ilgili hazırladığı gösteriyi izledi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Fadıloğlu, miniklerin gösterisinin ardından çocukları tebrik etti. Açıklamada görüşlerine yer verilen Fadıloğlu, miniklerin enerji konulu gösteriyle önemli bir konuya temas ettiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER