Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu kursiyerlere Kuran-ı Kerim dağıttı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Aktoprak Sosyal Tesisinde eğitim gören kursiyerleri ziyaret ederek Kuran-ı Kerim hediye etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayaönü Sosyal Tesisini ziyaret eden Fadıloğlu, Kuran-ı Kerim kursuna katılanlarla tek tek ilgilenip sorunları dinledi. Fadıloğlu, daha sonra burada eğitim gören kursiyerlere Kuran-ı Kerim hediye etti.
    
     -Lise öğrencilerinden Zirve Üniversitesine ziyaret
    
     Lise öğrenimleri, Zirve Üniversitesini ziyaret ederek tercih etmek istedikleri meslekler hakkında uzman eğitimcilerden yardım aldı.
     Zirve Üniversitesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, liseli öğrencilere kapılarını açtıklarını belirtti.
     Alanlarında uzman eğitimcilerin yardımlarıyla lise öğrencilerine yardım ettiklerini aktaran Kısa, şunları kaydetti:
     Liseli öğrencilerini üniversitemizde lisans ve yüksek lisans eğitimlerini alan öğrencilerimizle bir araya getiriyoruz. Karşılıklı mesleki tercihlerini konuşma imkanı bulmalarının yanı sıra üniversitenin sosyal hayatını da tecrübe ediyorlar.
    
     -Büyükşehir Belediyesinden konser
    
     Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Türk Dünyası Müzik Topluluğu sanatçısı Çiğdem Gürdal ile Grup İki Kelime, Antepe Gazi unvanının verilişinin 92. yıl dönümü dolayısıyla konser düzenledi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gürdalın sahne aldığı ve Grup İki Kelimenin eşlik ettiği konsere Gaziantepli sanatseverler ilgi gösterdi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Gürdal, Gaziantep için unutulmaz bir günde sahne aldığı içir çok mutlu olduğunu belirtti.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gürdala konser için teşekkür ederek günün anısına hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER