Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa Avaze Türk Müziği Kadınlar Topluluğu konseri


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Avaze Türk Müziği Kadınlar Topluluğu konser verdi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla gerçekleştirilen konserde Avaze Türk Müziği Kadınlar Topluluğu sevilen eserleri seslendirdi.
     Açıklamada, konserin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlendiği vurgulandı.
    
     -GSO Başkanı Adil Konukoğluna ziyaret etti
    
     Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     GSOdan yapılan açıklamaya göre, Öztekin, GSOnun yeni hizmet binasının çok modern olduğunu belirterek, binanın yapımında emeği geçenleri tebrik etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konukoğlu da çağdaş mimarisi ve sanayicilere hizmet sunumunda çıtayı yükseltecek anlayışla tasarladıkları binalarını Gaziantepe kazandırmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti.
     Ziyaretin ardından Öztekin, Konukoğlu ve yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     -Başarılı tekvandocuya hediye
    
     İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ, İzmir Open Uluslararası Tekvando Şampiyonasında yıldız bayanlar kategorisinde üçüncü olan Edanur Aslana hediye verdi.
     Başkan Uludağ, Edanur Aslan ve antrenör Muhammed Oğuzcanı makamında kabul etti. Aslanı tebrik eden Uludağ, Böylesi bir başarı ile sporcumuz ilçemizin yüzünü güldürmüştür. Kendisinden daha büyük başarılar bekliyoruz dedi.
     Antrenör Oğuzcan ise yeni başarılar için çok çalışacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan-Zekeriye Şimşek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER