Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Belediye Başkanı Fadıloğlu, YGSye girecek öğrencilere başarı diledi


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere başarı diledi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, YGS sınavını başarı veya başarısızlığı, her şeyin başlangıcı yada sonu olarak görmemek gerektiğini belirtti.
     Gençlerimizin sınavlarında başarılı olacaklarına inancım tam olduğunu vurgulayan Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimizin bunu hayat sınavı gibi görmemeleri en büyük dileğimdir. Hayat, YGS sınavını kazanmaktan ibaret değildir. Sınavı kazanamamak da asla dünyanın sonu değildir. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyor, YGSye girecek tüm gençlerimize tekrar başarılar diliyorum.
    
     -Sanko Sanat Galerisinde resim sergisi
    
     Ressam Süleyman Çete, Sanko Sanat Galerisinde kişisel resim sergisi açtı.
     Sankodan yapılan açıklamaya göre, ressam Süleyman Çetenin 37 eserinden oluşan serginin açılışına, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, Sanko Park AVM Müdürü Ali Günaçar, Sanko Park Yatırımcı Temsilcisi Taner Neng ve sanatseverler katıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Çete, Gaziantepli sanatseverlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
     Aykanat da Sanko Sanat Galerisinin kentte önemli bir boşluğu doldurduğuna ve sanat camiasına büyük katkısı olduğuna işaret etti.
     Sergi, 5 Nisana kadar açık kalacak.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER