Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Nizipte, engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verildi


GAZİANTEP (A.A) - Nizip Kaymakamlığı, engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.
     AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Fevkani Mahallesinde ailesiyle yaşayan bedensel engelli 22 yaşındaki Zeliha Demire tekerlekli sandalye verilmesi için girişimde bulundu.
     Demiri evinde ziyaret eden Sarı, Nizip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve muhtar Halil Polatın katkılarıyla alınan tekerlekli sandalyeyi teslim etti.
     Tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Demir, sandalyenin alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
     Muhtar Polat da her konuda kendilerine destek olan Milletvekili Mehmet Sarı, Kaymakam Yaşar Karadeniz ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğana teşekkür etti.
    
     -Liseler arası bilgi yarışması sona erdi
    
     Nizip Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği liselerarası bilgi yarışması sona erdi.
     Belediyenin desteğiyle, nikah ve konferans salonunda gerçekleştirilen, 4 okulun yarıştığı ve 20 sorunun sorulduğu yarışmada, Hüseyin Yalçın Çapan Anadolu Lisesi, 80 puanla birinci oldu. Yarışmada, 75 puan alan Hasan Çapan Anadolu Lisesi ikinci, 70 puanla Özel İslim Nihat Özyurt Lisesi üçüncü, 55 puan alan Anadolu Öğretmen Lisesi ise dördüncü oldu.
     Nizip Belediyesince yarışmada birinci olan öğrencilere cumhuriyet, ikinci olan öğrencilere yarım, üçüncü ve dördüncü olan öğrencilere ise çeyrek altın verildi.
     Yarışmanın finalini, Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Belediye Başkan Vekili Salih Uygur, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, daire müdürleri, okul yöneticileri ve öğrenciler izledi.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER